Om oss

På Hermansson Måleri AB sätter vi kundens krav och kvalitet absolut först! Med en samlad erfarenhet på över 35 år inom bygg- och måleribranschen kan vi med säkerhet säga att vi erbjuder unika, kreativa och konkurrenskraftiga lösningar på alla våra tjänster.

ROT-avdraget innebär att våra tjänster blir tillgängliga för nästa alla! Som kund behöver du bara betala halva arbetskostnaden för måleri- och snickeriarbeten. Vi på Hermanssons Måleri AB sköter även hela processen åt dig som kund!

ROT-avdrag gäller endast dig som privatperson, och den som står skriven på fastigheten projektet gäller, har rätt till max 50 000 kr i ROT-avdrag per år. Vid frågor rekommenderar vi våra kunder att höra av sig så att vi kan dela med oss av vår kunskap och tydliggöra potentiella frågetecken.

Slutligen vill vi poängtera vår vision gällande kundkontakt och god service. Vi har alltid en vänlig ton och siktar mot att leverera klanderfria resultat. Genomgående kontakt med våra kunder under projektets gång är också en självklarhet för oss. Detta innebär att du som kund alltid informeras vid eventuella komplikationer och oförutsedda situationer.

Vi är ett professionellt företag i Österlens hjärta som alltid går in både positivt och helhjärtat för att färdigställa våra kunders vision. Målet är att vår passion för hantverk ska speglas i varje individuellt projekt.