Målning

För att erbjuda våra kunder målning av högsta kvalitet lägger vi stor vikt vid förarbetet! På Hermanssons Måleri AB på Österlen väljer vi att säkra grunden innan de mer kreativa delarna av målning börjar. Äldre tapeter måste tvättas bort, och om väggen är sliten kan den behöva spacklas för att skapa en jämn och slät yta. Detta bidrar till en längre livslängd när vi målar på en ny färg.

Tapetsering:

Tapetsering är ett enkelt och perfekt sätt att förnya och skapa ett unikt rum. Som kund väljer du noga ut dina nya tapeter, sedan gör vi grovjobbet. Tapeter kan fylla många funktioner, ett populärt användningsområde är t.ex. en ny fondvägg i vardagsrummet!

Snickeriarbeten:

Det är inte ovanligt att måleri erbjuder snickeritjänster, dock är det många som saknar erfarenhet inom branschen. Med 15 års tidigare erfarenhet av yrket kan vi erbjuda unika och kreativa lösningar, vi rekommenderar att du som kund hör av dig till oss så att vi tillsammans kommer fram till det bästa resultatet.

Golv:

Utöver måleri- och snickeriarbeten har vi lång erfarenhet av golvmontering i alla dess former. Vi kan lägga in allt från heltäckningsmattor till laminat- och brädgolv. Vi är ett mångsidigt måleri med erfarenhet inom de största delarna inom renovering, och enormt fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Fastighetsunderhåll / Städtjänster:

Behöver du hjälp med din fastighet är vi rätt företag att höra av sig till. Vi erbjuder oss att titta till, byta ut komponenter i dåligt skick och rusta upp din fastighet. På Hermansson Måleri AB kan vi också städa invändigt såväl som utvändigt.

Trädgårdsarbeten i samband med underhåll av fastigheter:

Vi erbjuder våra kunder, privatpersoner och företag, underhåll av er trädgård. Behöver ni hålla gräsmattan klippt till perfektion? Eller ska ett träd trimmas? Tveka inte att höra av er, så kan vi tillsammans komma fram till exakt vad som ska uträttas!


Tveka inte att höra av dig till oss vid intresse eller frågor!